Postanite Tentsile Croatia Eco-Camp
Ako se nalazite na prirodno lijepoj lokaciji, jedinstvenoj i vrijednoj očuvanja i voljeli biste koristiti Tentsile šatore u svojoj turističkoj ponudi - Tentsile Croatia Eco-Camp je nova generacija gostoljubivosti i ekološki orijentiranog smještaja. Pomažemo i podupiremo lokalne zajednice i organizacije u postavljanju Tentsile šatora kao novog smještajnog objekta. Na taj način podržavamo njihove eko-turističke projekte i ciljeve za očuvanje prirode. Ukoliko i vi želite biti dio Tentsile Croatia zajednice, kontaktirajte nas i pokažite ljepotu svojeg mjesta na jednoj novoj razini.

Pronađite rješenja specifična za ovakvu vrstu kampiranja.
Tentsile šatori su jednostavni za korištenje, otporni na vodu i UV zrake, nepoderivi i stvoreni da traju. U vašem vrtu i dvorištu, na obali jezera i rijeke, pa sve do dubokih šuma i divljina, Tentsile šatori vam omogućuju novu razinu kampiranja u samo nekoliko minuta!

Jedinstveni dizajn omogućuje vašim gostima uživanje u prirodi i na otvorenom prostoru na sasvim novoj razini, u besprijekornoj udobnosti, nesputani uvjetima neravnog terena i vlažnog tla, te s povećanom odvojenošću od zmija, insekata i drugih grabežljivaca

TEC licenca:
Nudimo 3 razine licenci. Odaberite onu koja odgovara vašem poslovanju i daje mu prednost.

TENTSILE AWARDS
Tentsile je višegodišnji dobitnik ISPO nagrade za nove brendove kao i zlatne nagrade njemačkog Vijeća za dizajn za revolucionarni dizajn u sportu i outdoor aktivnostima.